Veilinghuis

Afhalen Inboedel en Curiosa veiling

Betalen per bank of per pin aan de Hekellaan. Afhalen is aan De Grote Beer 41 (industrieterrein De Brand) te 's-Hertogenbosch.

Voor deze veiling is het niet mogelijk uw factuur contant te betalen.

In verband met de aankomende vakantiesluiting, is er uitsluitend komende week mogelijkheid om te betalen en af te halen. Afhalen is uitsluitend mogelijk op afspraak. 
  • Maandag 13 tot en met vrijdag 17 juli

Afhalen
1.   Uw aankopen betaalt u per bank of per pin. Dit op het adres Hekellaan 2.

2.   Uw aankopen haalt u af aan De Grote Beer 41 (industrieterrein De Brand) te 's-Hertogenbosch.

3.   Het is uitsluitend mogelijk op afspraak af te halen. Een afspraak maakt u op onze website: https://kvdh.cloudcatalogus.nl/Afspraken.

3.   Er zullen voldoende maatregelen getroffen worden ten behoeve van de hygiëne

4.  Het is niet mogelijk dat onze collega's u helpen met inladen.

5.   Houd 1,5 meter afstand.

6.   Kom niet als u verkouden bent of griepklachten heeft.

7.   Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel.

 

Met uw factuur wordt een link meegestuurd om een afspraak voor het afhalen in te plannen. Het is niet mogelijk de afspraak via kantoor te maken. Heeft u nog geen factuur ontvangen, maar wilt u toch een afspraak inplannen voor het afhalen, dan kan dit via: https://kvdh.cloudcatalogus.nl/Afspraken

Uiterlijk vrijdag 17 juli 16.30 uur dienen de aangekochte goederen te zijn betaald en afgehaald (zie veilingvoorwaarden art. 10).

Heeft u op vrijdag 17 juli 2020 niet aan uw verplichtingen voldaan, dan zijn wij genoodzaakt € 25,00 administratie- en opslagkosten in rekening te brengen.

Tegen betaling is het ook mogelijk uw aankoop te verzenden. Hoewel wij dit met de grootste zorg behandelen, verzenden wij uitsluitend voor eigen risico van de koper. U kunt een e-mailbericht toesturen, waarna wij u een kostenopgave kunnen doen.

© Copyright 2010 - 2020 Korst van der Hoeff | Website door Cocomo Webbeheer